جاکارتا
اولین جشنواره با موضوع باکامی(نودل) حلال در اندونزی

نخستین جشنواره باکامی حلال، فردا در شهر جاکارتا پایتخت اندونزی آغاز می‌شود.

به گزارش رهیافتگان (پایگاه جامع مبلغین و تازه مسلمانان)به نقل از جاکارتا پُست، اولین جشنواره با موضوع باکامی(نودل) حلال از فردا، ۹ بهمن‌ماه در جنوب جاکارتا،‌ پایتخت اندونزی، آغاز می‌شود و تا ۱۴ بهمن ادامه خواهد داشت.

در این جشنواره که میزبان آن یک کارشناس نودل اندونزیایی به نام تیترا لای (Tirta Lie) است، برای اولین بار غذای باکامی(Bakami) حلال معرفی می‌شود.

تیترا به جاکارتا پست گفت که این جشنواره بخشی از جشنواره‌های مرتبط با سال نوی چینی است و این رویداد غذاهای عاری از گوشت خوک را تبلیغ می‌کند. غذاهای اندونزیایی هم در این جشنواره معرفی خواهند شد.

باکامی یک نودل تهیه‌شده از گندم است که مهاجران چینی به مجمع الجزایر اندونزی آورده‌اند. این غذای محبوب چینی، شامل گوشت چرخ کرده خرد شده در سس سویا و چند برش از گوشت پخته یا کباب شده همراه با سبزیجات چینی و یک کاسه آبگوشت است.

منبع: ایکنا

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه شما