یک منبع آگاه در دفتر علامه نوری اعلام کرد: علامه یحیی نوری که در گرایش افراد به اسلام تلاش های فراوانی داشت،
یک منبع آگاه در دفتر علامه نوری اعلام کرد: علامه یحیی نوری که در گرایش افراد به اسلام تلاش های فراوانی داشت،
به گزارش رهیافتگان (پایگاه جامع مبلغین و تازه مسلمانان ) مرحوم علامه یحیی نوری در سال ۱۳۱۱ هجری شمسی به دنیا آمد. علامه نوری تلاش های زیادی در مسلمان کردن افراد علی الخصوص بهاییان به اسلام داشت. وی در تظاهرات حادثه خونین ۱۷ شهریور نقش فعالی داشت.
علامه نوری از چهرههای شاخص حماسه هفده شهریور است که در آن روز پس از برگزاری نماز عید سعید فطر، جمعیت زیاد حاضر در حسینیه وی به سمت میدان شهدا (ژاله سابق) حرکت کرده و در آنجا پس از سخنرانی آیت الله نوری علیه رژیم شاهنشاهی به تظاهرات پرداختند و در جریان این اتفاقات وی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.
وی علاوه بر فعالیتهای علمی خود در حوزههای علمیه و دانشگاهها، به احداث مؤسسات علمی و فرهنگی و اجتماعی، بیمارستان، درمانگاه، مدارس علمیه و مساجد پرداخته است و در ایام گذشته همواره در کنگرههای اسلامی مانند کنگره بیتالمقدس، هند، پاکستان، ژاپن و دیگر کشورها شرکت میکرد که در پی این فعالیتها بیش از سیزده هزار نفر از کشورهای مختلف و از مذاهب گوناگون با هدایت و ارشاد وی به اسلام گرویدهاند.
از تألیفات وی میتوان به کتابهای اسلام و عقاید و آرای بشری، اخلاق و خودسازی، شناخت تحلیلی اسلام و برخی از مسلکها و ادیان (به دو زبان فارسی و انگلیسی)، تحقیقی در تشیع، امامت، مهدویت (به دو زبان فارسی و انگلیسی)، خاتمیت پیامبر اسلام و ابطال تحلیلی بابیگری و بهاییگری و قادیانیگری (به دو زبان فارسی و انگلیسی)، شناخت عقاید و احکام و نظام و تعالیم اسلام(به زبان ژاپنی)، ریشههای انقلاب اسلامی ایران و شرحی از ۱۷ شهریور و همچنین کتابهای عربی الفقه علی المذاهب الخمسه، المسائل المستحدثه، التطبیق بین الاحادیث من مصادر اهل السنه و الشیعه، التحقیق فی المنهج التفسیریه و الْفُُ سؤال و جواب و بسیاری کتب دیگر به زبانهای فارسی، عربی، انگلیسی و ژاپنی اشاره کرد. علامه نوری در بستر بیماری مشغول تألیف تفسیر قرآن بود و تا سوره یاسین تفسیر خود را به پایان رسانده بود.این تالیف تا قبل از درگذشت وی ادامه داشت. دفتر، حسینیه و حوزه علمیه علامه نوری در تهران ـ میدان شهدا ـ خیابان مجاهدین اسلام قرار دارد
منبع: فارس