به گزارش رهیافتگان (پایگاه جامع مبلغین و تازه مسلمانان ) به نقل از پایگاه خبری bizcommunityy؛ سازمان گردشگری شهر کیپ تاون با همکاری شرکت مشاور سرمایهگذاری و ارائه خدمات مدیریتی کرسنت ریتینگ (Crescent Rating) سنگاپور، محمد کمال و جاوید احمد، دو سرآشپز برجسته سنگاپوری را برای آموزش آشپزی حلال به ۳۷ سرآشپز این شهر به کار گرفت.
کارگاه آموزش آشپزی حلال شامل معرفی اصول اسلامی و حلال، ادغام اصول اسلامی با غذای حلال، شناخت مواد غذایی حلال، مقدمهای بر تغذیه حلال از لحاظ سلامتی و نهایتا آزمون آنلاین برای اعطای گواهینامه است.
۲۰ نفر از سرآشپزها که نمره قبولی در آزمون آنلاین را کسب کنند، میتوانند در کارگاه تجربی آموزش آشپزی حلال شرکت کنند
منبع: ایکنا