تاریخ انتشار :

تازه مسلمانان

زهرا گنزالس تازه مسلمان آمریکایی

زهرا گونزالس ،مسلمان آمریکایی مجاور امام هشتم(ع) اظهار داشت: روزی در مکانی که بعدا فهمیدم حسینیه است صدای یاحسین(ع) توجهم را جلب کرد؛ در آن مکان پس از گفتگو با امام جماعت و تحقیق بیشتر به مکتب اهل بیت(ع) علاقه مند و در نهایت شیعه شدم.


  به گزارش رهیافتگان (پایگاه جامع مبلغین و تازه مسلمانان )،  روزی همان خانم مسلمان که ما را در پارک دیده بود ما را به مجلسی دعوت کرد که بعد از حضور در آن مکان بعدا فهمیدم حسینیه است، آنجا عده ای در حال عزاداری بودند، صدای یاحسین(ع) توجهم را جلب کرد، بعد از پرس و جو درباره دلیل برگزاری این مراسم باعث شد تا ارتباط و گفتگوی ما با امام جماعت آن حسینیه ادامه یابد.

 

زهرا گونزالس ،مسلمان آمریکایی مجاور امام هشتم(ع) اظهار داشت: روزی در مکانی که بعدا فهمیدم حسینیه است صدای یاحسین(ع) توجهم را جلب کرد؛ در آن مکان پس از گفتگو با امام جماعت و تحقیق بیشتر به مکتب اهل بیت(ع) علاقه مند و در نهایت شیعه شدم.

وی گفت: زمانی که از مسلمان شدن من و مادرم مدت زیادی نگذشته بود در یکی از پارک های محل زندگیمان در آمریکا نشسته بودیم که خانمی جلو آمد و از ما پرسید شما مسلمان هستید و پس از پاسخ مثبت ما پرسید شیعه هستید یا سنی اما ما که نمی دانستیم شیعه و سنی چه معنایی دارد گفتیم ما مسلمان هستیم.

وی افزود: پس از این مسئله ما با حس کنجکاوی که داشتیم به مکان هایی که می توانستیم در این باره تحقیق کنیم رفتیم که در آنجا با پاسخ مناسب و برخورد درستی مواجه نشدیم.

وی بیان کرد: روزی همان خانم مسلمان که ما را در پارک دیده بود ما را به مجلسی دعوت کرد که بعد از حضور در آن مکان بعدا فهمیدم حسینیه است، آنجا عده ای در حال عزاداری بودند، صدای یاحسین(ع) توجهم را جلب کرد، بعد از پرس و جو درباره دلیل برگزاری این مراسم باعث شد تا ارتباط و گفتگوی ما با امام جماعت آن حسینیه ادامه یابد.

مجذوب ایثار و فداکاری امام حسین(ع) شدم

وی افزود: در فرهنگ غربی مردم به فرد گرایی سوق داده می شوند و بیشتر تبلیغات بر مبنای اول خودت بعدا دیگران است اما آن چیزی که مرا مجذوب امام حسین(ع) کرد این مسئله بود که ایشان نه تنها به خودش فکر نکرد بلکه برای برقراری عدالت و برپایی دین و حفظ آن و همچنین هدایت نسل های آینده جان خودش و همه خانواده اش را فدا کرد و این قضیه برای من که یک آمریکایی هستم و در فرهنگ خود محوری بزرگ شده ام بسیار جذاب و قابل تقدیر است و همین مسئله مرا بیشتر مجذوب امام حسین(ع) و اهل ابیت(ع) کرده است.

گونزالس به دلیل و زمان مسلمان شدنش نیز اشاره کرد و گفت: من در کودکی پدرم را از دست دادم و پنچ ساله بودم که مادرم تصمیم گرفت مسلمان شود و این موضوع در سال ۱۹۷۹ میلادی “سال پیروزی انقلاب اسلامی در ایران” اتفاق افتاد.

وی افزود: البته مادرم مسلمان شدنش را به کسی اعلام نکرده بود و دلیلش هم این بود که از عکس العمل خانواده و اطرافیانمان نگران بود چرا که ما از یک خانواده کاتولیک و مذهبی بودیم.

 

وی بیان کرد: من در سن ۱۲ سالگی متوجه مسلمان شدن مادرم شدم و مادرم به من و بقیه خواهر و برادرانم اعلام کرد که شما در انتخاب دینتان آزاد هستید و هر طور که دوست دارید می توانید زندگی کنید و من و برادرم و تنها خواهرم در همان زمان تصمیم گرفتیم مسلمان شویم.

وی همچنین با اشاره به چگونگی مسلمان شدن مادرش بیان کرد: مادرم زمانی که به دانشگاه می رفت در اتاق بین الملل دانشگاه با دانشجویان دانشگاه های مختلف جهان هم صحبت می شد و در آن ایام که همزمان بود با جریان انقلاب اسلامی در ایران با خانمی دانشجو که درباره اسلام تبلیغ می کرد آشنا شد که این آشنایی در نهایت باعث مسلمان شدن مادرم شد.

وی با اشاره به مشکلات یک مسلمان در جامعه آمریکا افزود: وقتی با پوشش اسلامی به مدرسه می رفتم با برخورد نامناسب همشاگردی ها و دیگر بچه های مدرسه مواجه می شدم و حتی گاهی اوقات در مسیر مدرسه آب دهان بر روی من می انداختند و می گفتند این حوله “روسری” را از سرت بردار و وقتی به مسئولان مدرسه شکایت می کردم آنها نیز مرا مقصر می دانستند و می گفتند اگر می خواهی اذیت نشوی باید حجابت را برداری و بدون پوشش وارد مدرسه شوی که البته پذیرش این موضوع برای من بسیار سخت بود.

وی با اشاره به لزوم پذیرش حجاب و اسلام بر مبنای دانش و معرفت نسبت به دین و فلسفه واقعی حجاب گفت: اعتقاد من بر این است که ایمان داشتن کافی نیست بلکه این ایمان باید همراه با دانش و علم نسبت به دین باشد تا بعدا حجابمان را بر نداریم و دچار سر درگمی نشویم.

وی افزود: در آن زمان در حالی که من در حال و هوا و فکر برداشتن یا برنداشتن حجابم بودم پاکتی به دستمان رسید که من نمی دانم این پاکت چرا و چگونه برای ما ارسال شده بود اما هرچه که بود در موقع بسیار خوبی به دستمان رسید و در داخل این بسته چندین کتاب پرمحتوای دینی به زبان انگلیسی بود که از طرف سازمان تبلیغات اسلامی ایران ارسال شده بود.

حجابم را به هیچ قیمتی بر نمی دارم

وی افزود: خواندن و درک کردن این کتاب ها حدود یک سال به طول انجامید و پس از خواندن این کتاب ها بود که تصمیم گرفتم هرگز و به هیچ قیمتی حجابم را بر ندارم و البته باید بگویم در آن زمان با توجه به جنگی که ما بین ایران وعراق وجود داشت و قبل از آن هم ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در ایران باعث شده بود فضا در آمریکا اصلا به نفع ایران واسلام نباشد.

ایوت گونزالس که پس از مسلمان شدن نام زهرا(س) را برگزید در ادامه افزود: در سن ۱۷ سالگی برای اولین بار به ایران آمدم و در مدرسه علمیه ای در شهر قم مشغول فراگیری تعالیم اسلامی شدم و پس از حدود دوسال به آمریکا بازگشتم.

وی بیان کرد: پس از بازگشت به آمریکا در آنجا وارد دانشگاه شدم و در دو رشته “تدریس” و “هنر” لیسانس هنر گرفتم.

وی افزود: بعدا از طریق همسر یک دوست مشترکمادرم، با یک جوان دانشجوی مسلمان ایرانی در امریکاازدواج کردم و از آنجا که خدا به ما سه فرزند عطا کرده بود و نمی خواستیم آنها را در مدارس آمریکا و محیط آنجا بزرگ کنیم، قبل از ورود آنها به مدرسه، همراه با همسرم برای ادامه زندگی به ایران و شهر مشهد آمدیم و اکنون سال هاست که در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) زندگی می کنیم و چهارمین فرزندمان را نیز از خدا و امام هشتم(ع) هدیه گرفته ایم.

وی درباره تفکر مردم آمریکا نسبت به ایران اظهار کرد: مردم آمریکا مردم سیاسی نیستند و در بسیاری از ایالت های آمریکا مردم حتی نمی دانند سناتور ایالتشان در مجلس سنا چه کسی است و باید بگویم آمریکایی ها در سیاست انسان های ساده ای هستند.

وی افزود: مردم آمریکا برحسب تبلیغاتی که در این کشور می شود فکر می کنند ایرانی ها و مسلمانان در حال ساختن بمب اتم هستند و قصد دارند از این بمب علیه آنان استفاده کنند و به طور خلاصه بگویم همیشه یک چیز منفی نسبت به ایران در رسانه های آمریکایی وجود دارد که البته ریشه همه این ها بر می گردد به پول و نفتی که در ایران و کشورهای مسلمان وجود دارد.

وی افزود: پس از جنگ ایران و عراق فضای منفی نسبت به مسلمانان کمی تعدیل شده بود اما با بروز حادثه ۱۱ سپتامبر این فضا در آمریکا به گونه ای علیه مسلمانان پیش رفت که مردم آمریکا گاهی حتی به نوزادان اتباع مسلمان نیز توهین می کردند که این قضایا فقط با تبلیغاتی که در این باره علیه مسلمانان صورت می گرفت اتفاق می افتاد.

وی افزود: جوانان زیادی در آمریکا به دنبال مذهب می گردند و این وظیفه ما مسلمانان است که با تبلیغات به هنگام درست و به موقع این جمعیت طالب مذهب را به دین اسلام جذب کنیم.

وی افزود: کارهای تبلیغاتی خوبی از طرف سازمان های دولتی و غیر دولتی به منظور تبلیغ فرهنگ شیعه در جهان انجام می شود اما این کارها باید منسجم و هماهنگ و همه در یک راستا انجام شود تا تاثیر بهتر مناسبتر و بیشتری داشته باشد.

جامعه امروز آمریکا تشنه دین و مذهب است

وی افزود: جامعه امروز آمریکا و غرب تشنه دین و مذهبی همچون اسلام است تا مردم بتوانند خلاء های خودشان را پر کنند و این وظیفه ما است که خوراک لازم فکری و علمی را عرضه کنیم.

وی با اشاره به این ضرب المثل ایرانی که گاهی عدو سبب خیر شود اگر خدا خواهد اظهار کرد: پس از جریانات ۱۱ سپتامبر که سعی شد این حمله به مسلمانان نسبت داده شود کتاب مقدس قرآن به پر فروش ترین کتاب در غرب تبدیل شد و همه مردم می خواستند بدانند در این کتاب که متعلق به مسلمانان است چه مطالبی نوشته شده است که مسلمانان دست به چنین کاری زده اند و در بین خوانندگانی که به همین منظور کتاب قرآن را خواندند افراد زیادی با اسلام آشنا شدند و تعداد بسیاری نیز به دین اسلام مشرف شدند و همین مسئله علی رغم همه زیان های که ۱۱ سپتامبر بر مسلمانان وارد کرد تبدیل به تبلیغ ناخواسته دین اسلام شد.

وی افزود: در حال حاضر وظیفه ما مسلمانان و خصوصا ماشیعیان است که دین اسلام و فرهنگ اهل بیت(ع) را تبلیغ کنیم و فقط به دادن آمار و ارقام اکتفا نکنیم و نگوییم چند کار انجام دادیم بلکه کیفیت انجام آن کارها را مد نظر قرار دهیم.

وی گفت: به عنوان مثال باید اشاره کنم به حوادثی که در مدارس آمریکا اتفاق افتاده است و در این حوادث تعداد زیادی از کودکان بی گناه آمریکایی جانشان را از دست داده اند و باید بگویم یک چنین حوادثی مردم آمریکا را بیشتر از گذشته به سمت مذهب سوق می دهد چرا که آنها احتیاج به آرامش دارند و این وظیفه ما مسلمانان است که با تبلیغ و ارائه دین آرامش بخش اسلام این مردم سرگشته را جذب کنیم.

وی افزود: همچنین در این راه باید یک سری مسائل را رعایت کنیم و نکته اصلی آن است که تبلیغات باید به زبان خودشان بیان شود تا قابل درک و فهم باشد.

وی افزود: همچنین نسل جدید ایرانی های مقیم آمریکا نیز تسلط کافی به زبان فارسی ندارند و گاهی اوقات درک مفاهیم و فرهنگ ایرانی برایشان سخت است و برای آشنایی این عده از افراد با اسلام و فرهنگ اهل ابیت(ع) نیز باید گام های برداشته شود.

برای تازه شدن روحم به حرم مشرف می شوم

وی همچنین با اشاره به همجواری با امام رضا(ع) بیان کرد: تجربه اولیه حضور در حرم مطهر امام رضا(ع) غیر قابل بیان است و باید بگویم آن لحظات زیبا را نمی شود به زبان آورد.

وی افزود: من معمولا برای بیان خواسته هایم به حرم مشرف نمی شوم بلکه برای بیان سلام و عرض ارادت و گرفتن انرژی و تازه شدن روح و زنده شدن دوباره به حرم می روم چرا که معتقدم یک انرژی خاصی در اتمسفر حرم وجود دارد که برای روح انسان لازم است.

وی همچنین ارادت خاصش را به مراسم عزاداری امام حسین(ع) بیان کرد و گفت: برای من بسیار جالب است که بچه های کوچک که معمولا از تاریکی و یا عزاداری و گریه می ترسند و علاقه ای به مراسم گریه ندارند برای شرکت در مراسم عزاداری امام حسین(ع) بی تابی می کنند و گاهی پدر و مادرانشان را نیز برای شرکت در این مراسم تشویق می کنند.

زهرا گونزالس میهمان مشهدی ها و مجاور امام هشتم(ع) در ادامه بیان کرد که شله مشهدی را خیلی دوست دارد و در صورت دعوت شدن به صرف این نذری با برکت و خوشمزه نمی تواند از آن بگذرد.

اشتراک گذاری :


  1. محمدکاظم ابراهیمی گفت:

    افرین به این زن شجاع و با ایمان و خسته نباشید به کسانی که این زن را شیعه نمودند ان احسنتم احسنتم لانفسکم

آخرین اخبار